2 portion
- 2 stk. porrer
- 5 stk. gulerødder
- 2 stk. laksefilet
- 1 dl fløde
- 1/2 dl vand
- 1 tsk. salt
- 1 knsp. peber
1. Tænd ovnen på 175 grader, varmluft.
2. Skær porrer og gulerødder i mindre stykker. Det er vigtigt, at stykkerne ikke er alt for store, så de bliver ordentlig møre.
3. Kom grøntsagerne i bunden af et ildfast fad, og læg laksen ovenpå. Drys med salt og peber, og hæld fløde og vand i fadet.
4. Bag hele molevitten i 20-25 minutter. Hvis grøntsagerne ikke er helt færdigbagte, så fjern laksen, og giv grøntsagerne lidt længere tid.
5. Spis laksen sammen med grøntsagerne og sovsen og evt. med et drys frisk persille.
Tip
Byt eventuelt laksen ud med torsk eller kyllingefilet.