Aftensmad Frokost

Laksesalat med sesam og peanutdressing

Denne opskrift kan både bruges til frokost og aftensmad. Jeg er stor fan af den og især af dressingen, som er simpel men dejlig i smag og konsistens. Den går godt til laks, og så kan du bruge de grøntsager, du allerede har i dit køleskab. Jeg bruger disse, da de går godt i spænd sammen med laksen og dressingen, men du kan sagtens bytte ud så tosset, som du ønsker.

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
4 person

Salat

  • 300 g grønne bønner
  • 1 stk. gulerod
  • 10 stk. radiser
  • 400 g røget laks
  • 1 håndfuld koriander (kan udelades)
4 person

Dressing

  • 2 spsk. peanutbutter
  • 2 spsk. tamari
  • 2 spsk. hvidvinseddike (smag til)
  • 3 spsk. vand (smag til)
  • 1 knsp. stevia (kan udelades)
4 person

Pynt

  • sorte sesamfrø

1. Kom de grønne bønner i kogende vand i 2-3 min.

2. Skær de øvrige grøntsager i mindre stykker.

3. Rør ingredienserne til dressingen sammen.

4. Bland grøntsager og laks, og hæld dressingen over. Pynt med sesamfrø

Tip
Smag dressingen til med Stevia.

Du kan altid skifte grøntsagerne ud med andre. Brug dem du har i køleskabet og husk, at du også kan droppe laksen og skifte den ud med en anden form for proteinkilde. Måske 2 æg?

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld