Aftensmad Frokost Skyrbolledejen

MK’s favoritburger

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
2 person

Brød

  • 2 stk. skyrburgerboller (se opskrift i appen)
2 person

Bøffer

  • 200 g hakket oksekød
  • salt og peber
  • olie til stegning
2 person

Fyld

1. Form oksekødet til to bøffer. Kom olie på en pande, og varm den op. Kom bøfferne på panden, og drys med salt og peber. Steg bøfferne i ca. 5 minutter, alt efter hvor well done du vil have dem.

2. Smør underbollerne med tomatpuré og overbollerne med aioli. Kom salat, en bøf, ost, tomat, syltede agurkeskiver og rød- løg på underbollerne, og put til sidst overbollerne på toppen.

3. Spis burgeren med gnavegrønt eller grøntsagsfritter til og evt. en klat ketchup.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld
MK Universet appen MK Universet appen MK Universet appen