12 stk
Bund
- 4 stk. æg
- 2 stk. bananer (store - ellers 3 små bananer)
- 3 spsk. kakaopulver
- 2 spsk. havregryn
- 1 spsk. fiberhusk
- 1 tsk. bagepulver
- 1 knsp. salt
12 stk
Creme:
- 225 g skyr naturel
- 150 g mascarpone
- 2 spsk. flydende honning
- 1/2 stk. saft og skal fra lille øko-citro
- 1/4 tsk. vaniljepulver
1. Tænd ovnen på 175 grader, varmluft.
2. Kom alle ingredienserne til bunden i en blender, og kør det sammen til en ensartet masse.
3. Fordel dejen på en beklædt bageplade, så den er ca. en halv centimeter tyk. Bag dejen i 10-15 minutter, og lad den køle af.
4. Halver bunden på midten, så du får to lige store firkantende bunde. Rør alle ingredienserne til cremen sammen, og smør den ud på den ene bund. Kom den anden bund ovenpå, og stil den på køl i mindst 1 time, før den skal spises.
5. Skær 12 rektangulære MK-snitter ud af bunden.
6. Nyd en mælkesnitte, når den er kold :)
Tip
De kan holde sig på køl i 3-4 dage.