Morgenmad

Omega-3 grød

Det lyder virkelig mærkeligt, men det smager altså godt! Mange har rynket næse ved tanken om at smide æg i havregrød, men det kan altså noget. Grøden bliver dejlig fløjlsblød og du får mættende proteiner. Hvis du vil have ekstra protein i grøden, så topper du med en stor skefuld skyr.

Average rating 4.4 / 5. Vote count: 14

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.4 14
2 person

Grød

2 person

Topping til 1 person

1. Kom alle ingredienserne til grøden (på nær æggene) i en gryde, og rør dem sammen under opvarmning i 5 minutter eller længere, alt efter hvor meget varme blusset afgiver. Grøden skal hænge sammen som en almindelige havregrød. Derefter slår du 2 æg derud i, samtidig med at du rører rundt i 30 sek. Hvis grøden er for tyk, kommer du mere vand i.

2. Fordel grøden i 2 skåle, og top med avocado/nødder og frisk frugt.

Tip
Du kan altid undlade kakaoen og agavesirup, hvis du vil have den helt neutral. Men det kan altså noget sådan et lille kakao drys! Chiafrø indeholder omega-3 fedtsyrer samt calcium, som dine knogler jubler over.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld