Morgenmad

Omelet med chorizo og spinat

Average rating 4.7 / 5. Vote count: 3

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.7 3
1 person

Omelet

  • 2 stk. æg
  • 2 håndfuld frisk spinat
  • 20 g chorizo
  • 1 spsk. mælk
  • 1/4 tsk. salt
  • friskkværnet peber
  • 1/2 spsk. olivenolie
1 person

Tilbehør

  • ekstra frisk spinat

1. Pisk æg, mælk, salt og peber sammen. Skær chorizo i små tern og skyl spinaten.

2. Varm en pande med olivenolie på, og steg spinat og chorizo på panden i 2-3 minutter. Kom herefter æggemassen på panden, og når den begynder at stivne, foldes omeletten sammen.

3. Omeletten steges, indtil æggemassen er stivnet, men stadig blød og cremet. Spis omeletten sammen med ekstra frisk spinat eller gnavegrønt.

Det børnevenlige twist

Giv gerne dit barn en fuldkornsbolle med smør på til sin omelet.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld