Dessert og sødt Morgenmad

Peanut-banana-roulade

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
4 person

Bund

4 person

Creme

4 person

Fyld

1. Tænd ovnen på 175 grader, varmluft.

2. Pisk æg og skyr sammen, og bland herefter de resterende ingredienser i.

3. Fordel dejen på en beklædt bageplade, så den er ca. en halv centimeter tyk. Bag dejen i 10-15 minutter, og lad den køle af.

4. Rør skyr, sukrin og kagepulver sammen. Skær bananerne i tynde skiver. Fordel cremen på rouladebunden, og placer bananskiverne oven på cremen Rul rouladen sammen, og kom den på køl i minimum en time, før den skal spises.

5. Servering: Skær rouladen i 8 stykker, og spis 2 til et hovedmåltid.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld