Morgenmad

Røræg med stegte grøntsager

Average rating 4.3 / 5. Vote count: 3

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.3 3
1 portion

Røræg

1 portion

Topping

1. Rens champignonerne, og skær dem i skiver. Skyl spinaten.

2. Varm en pande med olie op, og svits champignonskiverne, til de er gyldne.

3. Tilsæt så hvidløg og spinat, og svits, til det falder sammen. Slå æggene ud på panden, og rør dem rundt sammen med grøntsagerne, til de er næsten faste. Tilføj salt, peber og creme fraiche, og rør godt rundt.

4. Hak purløg.

5. Servér røræggene på en tallerken, og top med hakket purløg.

Tip
Hvis du spiser en grovbolle til måltidet, kan du fx undlade creme fraichen til æggene og i stedet spise bollen med 2/3 portion fedtkilde efter eget valg.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld
MK Universet appen MK Universet appen MK Universet appen