Dessert og sødt Morgenmad

Rabarber-roulade

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
4 person

Bund

4 person

Rabarberkompot

  • 400 g rabarber (frisk eller fra frost)
  • 3 spsk. sukrin gold
  • 5/24 tsk. vaniljepulver
  • 1/2 dl vand
4 person

Fyld

1. Tænd ovnen på 175 grader, varmluft.

2. Pisk æg og skyr sammen, og bland herefter de resterende ingredienser i.

3. Bred dejen ud på en beklædt bageplade. Gå efter ca. en halv centimeter i tykkelse, da den hæver en del i ovnen. Hvis dejen er for tyk, bliver rouladen meget brød-agtig at tygge sig igennem. Bag dejen i 10-15 minutter, og lad den køle af.

4. Skær rabarberne i mindre stykker, og kom dem op i en gryde med vand og sukrin. De skal koge i 8-10 minutter. Lad dem køle af.

5. sk fløden til flødeskum, og smør herefter rabarberkompot og flødeskum ud på rouladebunden, og rul den sammen. Kom den på køl i minimum en time, før den skal spises.

6. Servering: Skær rouladen i 8 stykker, og spis 2 til et hovedmåltid.

Tip
Hvis du ikke kan få fat i rabarber, så brug endelig enten jordbær, hindbær eller blåbær til din kompot. Det er også lækkert.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld