Dressing og dip Morgenmad

Rabarberkompot

Rabarber er en grøntsag med et frugtagtigt touch. Rabarber smager skønt af syrlige toner, og især når man blander den med noget sødt, som f.eks. honning. Her i MK er vi store fans af at trylle rabarber om til en kompot, som pepper din skyr op. For når alt kommer til alt, så kan den neutrale skyr altså være liiidt kedelig nogle gange. Men ved at tilsætte en smagefuld kompot, kan den trylles om til den dejligste morgenmad. Her får du vores opskrift på rabarberkompot. Husk du altid kan droppe ingefær og stevia, hvis du ikke er så pjattet med det.
Velbekomme!

Average rating 3.5 / 5. Vote count: 4

No votes so far! Be the first to rate this post.

3.5 4
4 portion
  • 500 g rabarber før du rengør dem (400 gram efter rengøring)
  • 2 spsk. honning
  • 1/2 dl vand
  • 1 tsk. fintrevet ingefær (kan undlades)
  • 1/4 tsk. stevia (kan undlades)

1. Skyl rabarberne godt og skær top og bund af dem.

2. Skær dem i mindre stykker og kom dem i en gryde.

3. Kom derefter de resterende ingredienser i en gryde og kog massen sammen i 8-10 minutter.

4. Lad kompotten køle af og kom den på din skyr til morgenmad eller servér det til muffins eller brug det i en kage.

Tip
Lav en stor portion og frys resterne. Så har du rabarberkompot til senere på året.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld