Aftensmad

Rodsalat

Noget som er ultra dansk og sommeragtigt er den gode, gamle kartoffelsalat. Men her får du den i en mere MK-venlig version, hvor du i stedet for kartofler, bruger lækker knoldselleri. Dressingen er en sundere version end i den klassiske opskrift, men den er absolut lige så smagfuld. Den må du prøve til en god middag en sommeraften!

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
4 person

Fyld

  • 1 stk. knoldsellerihoved
4 person

Dressing

  • 1 dl skyr
  • 2 spsk. mayonnaise
  • 1 spsk. dijonsennep
  • 1/4 tsk. stevia
  • salt (smag til)
  • peber (smag til)
  • purløg
4 person

Pynt

  • purløg

1. Skræl sellerien, skær den i små mundrette stykker, og kog dem i 15 min.

2. Hæld vandet fra, og lad sellerien køle helt af.

3. Rør ingredienserne til dressingen sammen i en skål. Bland selleristykkerne i dressingen, og smag til med salt og peber.

4. Pynt med friskklippet purløg eller timian.

Tip
I stedet for knoldselleri kan du også bruge blomkål. Blomkålen kan bruges rå i salaten, eller koges i ca. 5 minutter, så der stadig er bid i.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld