Aftensmad

Rødbeder med blåbær, feta og spirer

Rødbede er en skøn grøntsag og én man burde inkorporere noget mere. Den her salat er nem at lave og et fint bevis på, at man sagtens kan lave en god salat med rødbeder. Den er især god hvis du laver dem ovnbagte. Så bliver de lidt sødere i smagen. De kan dog også sagtens spises rå.

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
2 person
  • 4 stk. bagte eller rå rødbeder
  • 1 håndfuld blåbær
  • 1 håndfuld friske rødbedespirer
  • 2 spsk. lys balsamico
  • 60 g feta skåret i tern

1. For rå rødbeder: Skræl rødbederne og skær dem i tynde skiver og bland dem i en skål sammen med blåbær og spirer.

2. For bagte rødbeder: Tænd for ovnen på 175 grader varmluft. Vask rødbederne. Kom dem i en bradepande, og bag dem i 45 minutter. Prik en gaffel i dem. Hvis de er bløde, så er de færdige. Lad dem køle af, pil herefter skindet af, og skær dem i mindre stykker.

3. Hæld balsamico over, drys med feta – og servér.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld