Dessert og sødt Morgenmad

Roulade-is

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
4 person

Bund

4 person

Bananis

1. Tænd ovnen ved 175 grader, varmluft.

2. Kom alle ingredienserne til bunden i blenderen, og kør det sammen til en ensartet dej.

3. Fordel dejen på en beklædt bageplade. Bag dejen i 10-15 minutter, og lad rouladebunden køle af.

4. Kom alle ingredienserne til isen i en blender og kør det sammen til en cremet is. Undgå at komme for meget mælk i isen, så den ikke bliver for flydende. Det kræver en god blender – helst sådan en med en ”pind” i låget, så du kan mase bananerne ned i bunden.

5. Fordel isen på rouladebunden, og rul den sammen. Nyd den med det samme, så isen ikke smelter.

6. Servering: Skær rouladen i 8 stykker, og spis 2 til et hovedmåltid.

Tip
Du kan evt. give den et lille skvæt mælk mere, hvis konsistensen ikke er der 100%.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld