Aftensmad Frokost Morgenmad

Roulade med skinke og hytteost

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
4 person

Bund

4 person

Fyld

4 person

Tilbehør

  • gnavegrønt

1. Tænd ovnen på 175 grader, varmluft.

2. Kom enten blomkål i foodprocessoren, eller hak det meget fint med en kniv, så det får samme størrelse som ris. Kom de resterende ingredienser i, og kør det sammen til en ensartet masse.

3. Fordel dejen på en beklædt bageplade, og bag bunden i 15-20 minutter. Lad den køle af.

4. Hak persillen fint, og rør den sammen med hytteost, mayonnaise, salt og peber. Fordel massen på blomkålsbunden.

5. Skær peberfrugt i tynde strimler, og kom dem på bunden sammen med parmaskinken. Rul herefter bunden sammen som en roulade.

6. Servering: Skær rouladen i 8 stykker, og spis 2 til et hovedmåltid sammen med gnavegrønt.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld