Aftensmad

Sesamkylling med selleribunde

Sesamkylling er nemt, sundt og lækkert. Sesam giver en sprød overflade og giver en god smag til kyllingen. I denne opskrift skal du servere din sesamkylling sammen med selleri og en god dressing til. Nem og sund aftensmad, ja tak!

Average rating 3.7 / 5. Vote count: 3

No votes so far! Be the first to rate this post.

3.7 3
4 person

Selleribunde

  • 1 stk. knoldsellerihoved
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. frisk timian
  • salt og peber
4 person

Kylling

4 person

Dressing

  • 2 spsk. tahin
  • 1 spsk. sesamolie
  • 1 spsk. lys balsamico
  • 3 spsk. vand
  • 1 knsp. stevia
  • 1 stk. æble
  • 100 g bull's blood
  • evt. lidt frisk ingefær

1. Tænd ovnen på 185 grader.

2. Skræl sellerien, og skær den i skiver. Hæld olie på, og drys med frisk timian, salt og peber.

3. Læg selleriskiverne på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem i ovnen i 10-15 min.

4. Skær kyllingen i mindre stykker, og steg dem på panden i 8-10 min. sammen med tamari, sesamfrø og peber.

5. Rør ingredienserne til dressingen sammen. Tilsæt evt. lidt mere vand.

6. Skær æblet i skiver, bland det med salat, kylling og selleri, og hæld dressingen over.

Tip
Hvis du ikke bryder dig om selleri, så kan du i stedet bruge bagte rodfrugter. Prøv fx bagt pastinak og gulerødder.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld