Aftensmad Frokost Pandekager

Skyrbolle pizza

Så er der pizza! Du kan bytte fyldet ud så tosset, som du ønsker.

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
8 person

Bund

  • 1 portion skyrbolledej
8 person

Fyld

  • 2 dåse tomatpuré
  • 1 spsk. tørret oregano
  • 1 spsk. tørret basilikum
  • salt (smag til)
  • peber (smag til)
  • 1 dåse artiskokhjerter
  • 1/2 stk. rød peberfrugt
  • 200 g frisk ananas
  • 100 g parmaskinke
  • 125 g gedeost
8 person

Topping

  • 1 håndfuld rucola
8 person

Tilbehør

  • gnavegrønt eller en salat

1. Når du har lavet din skyrbolledej, lader du den hvile i minimum 10 min. Hvis dejen ikke bliver mere fast, skal du komme mere fiberhusk og havreklid i. Dette kan være på grund af, at du har brugt store æg i stedet for medium størrelse æg.

2. Kom lidt havreklid på et bagepapir og placer dejen derpå. Drys herefter dejen med lidt havreklid og kom et stykke bagepapir på toppen og begynd at rulle dejen ud mellem de to stykker barepapir. Når dejen er ca. 0.5 cam tyk, hiver du forsigtigt det øverste stykke bagepapir af og kommer det nederste stykke bagepapir med dejen over på en bageplade.

3. Smør tomatpuré på bunden og drys derefter med oregano, basilikum, salt og peber.

4. Skær artiskokhjerterne i kvarte, skær peberfrugt i tynde strimler og ananas i mindre stykker og fordel det på pizzabunden.

5. Kom pizzaen i ovnen i 20 min. ved 175 grader, varmluft.

6. Skær gedeosten i mindre stykker. Kom gedeost og parmaskinke på pizzaen og bag den efterfølgende i ovnen i 10-15 min., indtil kanterne begynder at blive gyldne.

7. Drys med ruccola og servér enten med en salat eller gnavegrønt dertil.

Tip
Du kan altid skifte fyldet ud med det du lige har. Vælg revet ost i stedet for gedeost, tage en rest kylling i stedet for parmaskinke osv. Det er det skønne ved denne pizza.
Hvis du har problemer med at rulle dejen ud, så kom lidt mere fiberHusk i dejen samt drys med mere mel på bagepapiret.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld