Morgenmad Pandekager Skyrbolledejen

Skyrboller

De har fyldt meget på instagram og det er der god grund til. For de er virkelig gode og smager som brød. Den store forskel er, at når du spiser 1 skyrbolle, så indeholder den samme proteinindhold som 2 æg og samme kalorieindhold som 2 æg og et stykke frugt. Med andre ord indeholder en skyrbolle mere protein og mindre kulhydrat end en almindelig bolle.

Average rating 3.9 / 5. Vote count: 65

No votes so far! Be the first to rate this post.

3.9 65
7 stk

Skyrboller

7 stk

Topping

1. Tænd ovnen på 175 grader varmluft.

2. Kom æg og skyr sammen i en skål og pisk dem sammen. Kom herefter de resterende ingredienser ned i skålen og rør det hele sammen til en ensartet masse.

3. Lad dejen stå og hvile i minimum 10 minutter, så fiberHUSK og havreklid kan suge væske til sig.

4. Dejen er lidt klistret, men du kan godt med lidt snilde forme 7 boller med hænderne, hvis du gør dem lidt våde.

5. Drys med sesam. Bag bollerne i 15-20 min. Lad dem afkøle inden du spiser dem.

Tip
Bollerne kan holde sig 3 dage i et ikke for varmt sted. Kan fryses, og smager også dejligt hvis de bliver ristet på brødristeren.
Spis en bolle med 2 stykker ost på, og evt. lidt grøntsager til, til morgenmad. Så har du et komplet MK måltid.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld