Frokost

Spidskålslasagne

Du skal i dag have nok den mest populære MK opskrift (ud over mine snickers ;)), som flest campere har lavet. - Nemlig opskriften på min spidskålslasagne. Det kunne jo være, at du ikke har smagt den endnu.

Average rating 3.7 / 5. Vote count: 18

No votes so far! Be the first to rate this post.

3.7 18
Til 4 personer

Spidskålslasagne

Til 4 personer

Andet

Spidskålslasagnen er super let at lave, og du kan skifte oksefarsen ud med kyllingefars, hvis du ikke spiser rødt kød. Så skal du bare lige smide lidt ekstra krydderier i. Opskriften er fra min 2. bog, MK Bootcamp, som også er den mest solgte bog, jeg har lavet.

Spidskålslasagne

Hak løget fint, og steg det i kokosolien, indtil løget er gyldent. Kom herefter oksekødet i blandingen, og svits det, til det er brunt. Skær de soltørrede tomater ud i tynde strimler og kom dem ned til køddet sammen med alle  krydderierne og rør rundt et par minutter. Tilsæt herefter tomatpuré og flåede tomater samt evt. boullion. Hvis kødsovsen virker for tyk, så kom lidt vand i. Lad blandingen stå og simre, mens du forbereder spidskålen.

Snit spidskålen i fine strimler, og smør et ildfast fad med rapsolien. Kom herefter 1/3 del af oksekødssovsen i bunden af fadet, drys 50 gram ost over og herefter halvdelen af spidskålen. Kom herefter igen 1/3 del af kødsovsen i fadet, 50 gram ost, ½ tsk muskatnød og resten af spidskålen. Kom til sidst den sidste kødsovs over spidskålen – det er vigtigt, der er nok til at dække alt spidskålen, drys den sidste ½ tsk muskatnød over, og kom resten af den revne ost over.

Bag lasagnen i ovnen ved 175 grader varmluft i 12-14 min. Lad lasagnen køle lidt af, inden du spiser den.

MK NyhedsbrevTilmeld
MK Principperne MK Principperne MK Principperne