Aftensmad

Sprøde hotdogs med coleslaw

Eskimo i kajak, indianer med sidevogn, ja kært barn har mange navne, men denne hedder altså bare sprøde hotdogs med coleslaw. Du finder næppe denne version hos den lokale pølsemand, men så er det godt, at den er hamrende let at lave. Enjoy og nyd den sprøde bid!

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
2 portion

Hotdogs

  • 4 stk. gode pølser (min. 14 g protein pr. 100 g)
  • 4 stk. spidskålsblade
  • 1/2 stk. rødløg
2 portion

Coleslaw

  • 1 stk. gulerod
  • 1/8 stk. spidskålshoved
  • 1 stk. rødbede
  • 1 dl skyr
  • 2 spsk. mayonnaise
  • 2 tsk. dijonsennep
  • 1 knsp. stevia
  • 1 tsk. æblecidereddike
  • salt (smag til)
  • peber (smag til)

1. Snit grøntsagerne til coleslawen fint.

2. Rør ingredienserne til dressingen sammen i en skål. Smag til med salt og peber.

3. Bland grøntsager og dressing sammen.

4. Grill pølserne i 6-8 min. på grillen, læg en pølse på hvert af de fire kålblade, kom coleslawen over, og top med rå løg.

5. Spis 2 hotdogs med ekstra coleslaw on-the-side.

Tip
Du kan f.eks. bruge Hanegal pølser i din hotdog.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld