Aftensmad

Stegte grøntsager med kylling og cashewnødder

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
4 person

Kylling

  • 1 spsk. olivenolie
  • 4 stk. kyllingebryst, skåret i skiver
  • 1 spsk. finthakket ingefær
  • 1 fed finthakket hvidløg
4 person

Grøntsager

  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 stk. rødløg
  • 400 g friske grønne bønner (nip enderne af)
  • 4 stk. gulerødder, i skiver
  • 1 fed finthakket hvidløg
  • 4 spsk. soja
  • 2 spsk. østerssauce
  • peber
4 person

Topping

  • 40 stk. saltede og ristede cashewnødder

1. Varm olie op i en wok eller på en stor stegepande, og steg kyllingestykkerne med ingefær og hvidløg ved høj varme i 5-6 minutter. Tag kyllingen af.

2. Varm olie op, og steg rødløg, hvidløg, grønne bønner og gulerødder i ca. 5 minutter. Kom dernæst kyllingen, soya og østerssauce i wokken til grøntsagerne. Lad det simre i ca. 5 minutter.

3. Servering: Nyd retten med cashewnødder som topping.

Det børnevenlige twist

Tilsæt 1 blok kogte fuldkornsnudler (62,5 g) portionen til dit barn, og rør det godt sammen.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld