Aftensmad

Strimlet squash med majs og pistacie

Det her er en salat, som minder mig lidt om sommer og grillaftenener. Majskolber er for mig et kæmpe symbol på sommer og denne salat går rigtig godt til noget lækkert, grillet kød. Har du ikke pistacienødder, kan de udskiftes med andre nødder – dog jeg synes at pistacie og majs går rigtig fint sammen.

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
4 person

Bund

  • 2 stk. squash
  • 2 stk. majskolber
  • 1 håndfuld pistaciekerner (usaltede)
4 person

Dressing

  • 1 1/2 spsk. olivenolie
  • 1 tsk. dijonsennep
  • 1 knsp. stevia
  • 2 spsk. hvid balsamico
  • 1 tsk. citronskal, økologisk
  • 1/4 tsk. cayennepeber
  • 1/4 tsk. salt

1. Kom majskolberne i kogende vand, og kog dem i 6 min. Tag dem op, og lad dem køle af.

2. Striml de 2 squash på spiralmaskinen til spaghettistrimler, eller lav dem til strimler med en kartoffelskræller.

3. Skær majskernerne af kolben, og bland dem sammen med squash og pistaciekerner.

4. Ryst alle ingredienserne til dressingen sammen. Hæld til sidst dressingen over, og drys evt. med lidt ekstra cayennepeber.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld