Aftensmad Mad på max. 20 minutter

Teriyakilaks med sprøde grøntsager

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
2 portion

Laks

2 portion

Grøntsager

2 portion

Topping

1. Tænd ovnen på 175 grader, varmluft.

2. Bland ingredienserne til teriyakimarinaden sammen, og kom det i en pose sammen med laksen. Lad den trække i mindst 10 minutter. Kom laksen i et ildfast fad, og bag den i ovnen i 10-15 minutter.

3. Rist sesamfrøene på en tør stegepande ved middel varme i 4-5 minutter, indtil de er gyldne. Tag sesamfrøene af panden, og lad dem køle af. Svits løg, hvidløg, ingefær, broccoli, gulerødder og sukkerærter i 3-4 minutter.

4. Kom teriyaki, soya og peber på panden, og lad det stege i 2-3 minutter. Kom så spinat på, og rør rundt et par gange, til det falder lidt sammen – det tager 1 minuts tid.

5. Spis pr. portion 1 laksebøf sammen med halvdelen af grøntsagerne, og top med halvdelen af sesamfrøene.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld
MK Universet appen MK Universet appen MK Universet appen