Aftensmad

Thaikål med blomkål, ananas og kokos

Kål skal vi altså have noget mere af og i den her opskrift får du blomkål på en lidt anderledes måde. Denne trækker nemlig tråde til asien og indeholder både kokosmælk, ananas og koriander, som alle er nogle vi kender fra især det asiatiske køkken. Mmmm – er lækkert til kylling eller rejer.

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
2 person
  • 1/2 stk. blomkålshoved
  • 1 tsk. olie til stegning
  • 1 tsk. stødt karry
  • 1/2 tsk. stødt, sød paprika
  • peber
  • salt
  • 1 dl kokosmælk
  • 1 skive ananas (10 cm)
  • 10 stk. cherrytomater
  • friske koriander

1. Skær blomkålen i skiver.

2. Kom olie på en pande, og steg den skivede blomkål og krydderier i 3-5 min.

3. Hæld kokosmælken på panden, og steg i 1 min.

4. Skær ananas i mindre stykker, og bland med blomkål, tomat og koriander. Hæld væden over.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld