Aftensmad Frokost Mad på max. 20 minutter

Tomatsalat med spæde spinatblade

Okay jeg tager lidt forskud på tomat sæsonen, men jeg regner stærkt med at du stadig bruger denne app, når vi når til sommer. Lige nu længes jeg efter smagen af sol og sommer. Derfor får du denne. Det kunne jo være, du var heldig at være sydpå, hvor tomaterne er ekstra lækre.

Average rating 4.8 / 5. Vote count: 4

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.8 4
4 person
  • 20 stk. cherrytomater
  • 2 stk. tomater
  • 1 stk. rødløg
  • 125 g spæde spinatblade
  • 125 g frisk mozzarella
  • 1 spsk. lys balsamico
  • salt (smag til)
  • peber (smag til)

1. Tænd for ovnen på 200 grader varmluft.

2. Fordel cherrytomater i et lag på en bradepande, og bag dem i ovnen i 20 minutter. Lad dem herefter køle af.

3. Skær de friske tomater og løget i mindre stykker.

4. Steg spinaten på en pande i ca. 5 minutter til den falder sammen.

5. Bland alle ingredienserne sammen, drys med mozzarella, hæld balsamico over, og krydr med salt og peber.

Tip
Dette er tilbehør til din aftensmad. Du skal stadig have noget protein til den samt evt. ekstra grøntsager. Du kan også skifte tomaterne ud med bagte rodfrugter eller stegt aubergine. Det smager også himmelsk i denne opskrift.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld