Aftensmad Frokost

Tomatsalat med spæde spinatblade

Smagen af sol og sommer!

4 personer
  • 20 cherrytomater
  • 2 tomater
  • 1 lille rødløg
  • 1 bakke friske spæde spinatblade
  • 1 pk. frisk mozzarella
  • 1 spsk lys balsamico
  • Salt og peber

Tænd for ovnen på 200 grader varmluft.
Fordel cherrytomaterne i et lag i en bradepande, og bag dem i ovnen i 2o minutter. Lad dem herefter køle af.

Skær de friske tomater og løget i mindre stykker.
Steg spinaten på en pande i ca. 5 minutter til den falder sammen.

Bland alle ingredienserne sammen, drys med mozzarella, hæld balsamico over, og krydr med salt og peber.

Tip
Dette er tilbehør til din aftensmad. Du skal stadig have noget protein til den samt evt. ekstra grøntsager. Du kan også skifte tomaterne ud med bagte rodfrugter eller stegt aubergine. Det smager også himmelsk i denne opskrift.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld