Brød Frokost

Topløs tunsandwich

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
1 portion

Gulerods- eller broccolibrød (8 stk.)

1 portion

Tunsalat

1 portion

Andet

  • 1 stk. blad hjertesalat
1 portion

Tilbehør

  • 2 håndfuld gnavegrønt

1. Tænd ovnen på 175 grader, varmluft.

2. Skræl gulerødderne, kom dem i foodprocessoren, og kør dem til helt små stykker. Kom resten af ingredienserne i, og kør det til en ensartet masse.

3. Bred dejen ud i en firkant på ca. 30 x 40 cm på en beklædt bageplade, og bag den i 10-15 minutter. Tag brødet ud, og skær det ud i 8 firkanter, når det er kølet lidt af.

4. Hæld vandet fra tunen, og kom den i en skål. Rør i den, så tunen bliver delt. Tilsæt skyr og mayonnaise, og rør det sammen med tunen. Hak tomat, løg og kapers fint, og vend det i tunsalaten.

5. Kom salatbladet på en skive gulerodsbrød, og kom tunsalaten ovenpå. Drys med salt og peber og evt. purløg, og spis gnavegrønt til.

Tip
Kom resten af brødene i fryseren med bagepapirpapir mellem hver skive, eller opbevar dem i køleskabet. Der kan de holde sig i 3 dage.

Jeg er allemest fan af at lave brødene med broccoli, da de bliver mere luftige med broccoli. De kan godt blive lidt klistrede med gulerødder i. Der kan det være en god idé at putte 2 spsk havregryn i opskriften som ekstra.

1 dåse tun i vand svarer til ca. 105 g drænet.

MK Universet

MK Universet appen MK Universet appen MK Universet appen