Frokost

Tunsandwich med hyttebrød

Jeg elsker den her tunsalat. Jeg elsker også hyttebrød, som jeg glædeligt bruger både til morgenmad og frokost. Nu får du dem begge i en smuk kombi. Velbekomme 🙂

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
4 person

Hyttebrød

4 person

Tunsalat

  • 250 g dampet broccoli
  • 1 stk. avocado
  • 1/2 stk. rødløg
  • 1 fed finthakket hvidløg
  • 1/2 stk. økologisk citron (saft og skal)
  • 2 dåse tun (i vand)
  • 100 g hytteost
  • 1/2 tsk. salt
  • 1/2 tsk. cayennepeber
4 person

Fyld

  • 2 håndfuld rød mangold
  • 1/2 stk. rødløg (kan udelades)
  • 2 håndfuld løgspirer (kan udelades)

1. Kør æg, hytteost, fiberHusk og salt til en glat dej med en stavblender eller pisk godt sammen.

2. Form 8 "klatter" dej, og steg dem på en pande i varm olie. De skal have 2-3 min. på hver side.

3. Kog broccolibuketterne i 10-15 min.

4. Skær avocadoen over, fjern skal og sten.

5. Blend herefter broccoli, avocado, løg, hvidløg og citronskal og-saft sammen. Rør herefter tun og hytteost i cremen, og smag til med salt og cayennepeber.

6. Stil tunsalaten i køleskabet, og lad den køle af i mindst 1 time, før du laver sandwich.

7. Kom bladgrønt, tunsalat og løg på et hyttebrød. Læg endnu et brød ovenpå, s har du en herlig sandwich. Lige til at snuppe og spise!

Tip
Kom evt. en klat mayonaise i din tunsalat, for at få mere fedt i måltidet.

Du kan altid skifte grøntsagerne ud med dem, som du elsker mest.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld