Fyld
- 2 håndfuld rød mangold
- 1/2 stk. rødløg (kan udelades)
- 2 håndfuld løgspirer (kan udelades)
1. Kør æg, hytteost, fiberHusk og salt til en glat dej med en stavblender eller pisk godt sammen.
2. Form 8 "klatter" dej, og steg dem på en pande i varm olie. De skal have 2-3 min. på hver side.
3. Kog broccolibuketterne i 10-15 min.
4. Skær avocadoen over, fjern skal og sten.
5. Blend herefter broccoli, avocado, løg, hvidløg og citronskal og-saft sammen. Rør herefter tun og hytteost i cremen, og smag til med salt og cayennepeber.
6. Stil tunsalaten i køleskabet, og lad den køle af i mindst 1 time, før du laver sandwich.
7. Kom bladgrønt, tunsalat og løg på et hyttebrød. Læg endnu et brød ovenpå, s har du en herlig sandwich. Lige til at snuppe og spise!
Tip
Kom evt. en klat mayonaise i din tunsalat, for at få mere fedt i måltidet.
Du kan altid skifte grøntsagerne ud med dem, som du elsker mest.