Frokost

Vegetar pastasalat

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
2 person

Pastasalat

  • 200 g broccoli
  • 1/2 stk. agurk
  • 3 stk. forårsløg
  • 1 håndfuld sukkerærter
  • 150 g bønnepasta (ukogt)
2 person

Spicy peanutbutter dressing (4 portioner)

  • 100 g peanutbutter
  • 1 dl vand
  • 1 tsk. sambal oelek (kan udelades)
  • 1 spsk. sojasovs
  • 1 spsk. lys balsamico
  • 1 1/4 spsk. flydende honning
2 person

Topping

  • 1 håndfuld bredbladet persille (kan udelades)

1. Skær broccolien i mindre stykker. Kog dem i kogende vand i 1 minut. Skær de resterende grøntsager ud i mindre stykker og tynde strimler. Kog pastaen som der står anslået bag på pakken.

2. Rør alle ingredienserne til dressingen godt sammen i en skål, eller blend dem sammen i en blender/med en stavblender. Kom mere vand i, hvis du vil have dressingen mere flydende.

3. Kom grøntsager og pasta sammen. Vær OBS på, at der er dressing til 4 personer, så du skal kun bruge halvdelen til 2 personer. Gem resten.

4. Bland pasta og grøntsager med halvdelen af dressingen og top evt. med bredbladet persille.

Tip
Der er 2 ekstra portioner dressing, den kan gemmes i en lufttæt beholder i køleskabet i 2-3 dage. Dressingen er også lækker som dit til gnavegrønt. Spis 2 spsk. som 1/2 portion fedtkilde.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld