Aftensmad

Wokret

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
2 person
  • 2 stk. kyllingebryst
  • 1 spsk. olie
  • 1 spsk. frisk chili
  • 2 fed finthakket hvidløg
  • 2 tsk. karry
  • 2 tsk. paprika, sød
  • 1 stk. rødløg
  • 1 stk. rød peberfrugt
  • 200 g broccoli
  • 200 g cherrytomater
  • 1 dl kokosmælk
  • 1/2 dl vand
2 person

Blomkålsris

  • 1/2 stk. blomkålshoved
  • 2 tsk. smør eller olie til panden
  • salt (smag til)
  • peber (smag til)

1. Skær kyllingebrystet i mindre stykker. Kom olie i en wok (eller en pande), og kom herefter kyllingebryst derpå. Tilsæt chili, hvidløg, karry og paprika, og steg i 3-4 minutter.

2. Skær grøntsagerne i mindre stykker og steg videre et par minutter, inden du tilsætter kokosmælk og vand. Lad retten simre i ca. 5 min.

3. Kør blomkålen til ris enten ved at rive det fint på et rivejern eller kør det til mindre stykker i foodprocessoren.

4. Kom smør eller olie på en varm pande, og steg risene i 3-4 minutter på panden. Spis dine blomkålsris til wokretten.

Tip
Hvis du ikke er til stærk mad kan du nøjes med 1 tsk. frisk chili, eller udelade det helt. Jeg synes det giver retten et godt pift.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld