Frokost

Knasende pastasalat

Her får du opskriften på min knasende pastasalat, som er hamrende let at lave, bygget op om MK principperne (surprise :)), og smager godt både kold og varm.

Til 1 person

Knasende pastasalat

  • 75 g. bønnepasta, ukogt
  • 2 håndfulde spinat
  • 1 lille håndfuld broccoli, skåret i mundrette stykker
  • 1 lille håndfuld cherrytomater
  • ½ håndfuld sukkerærter, skåret i mundrette stykker
  • 2 spsk. granatæblekerner
  • Salt + peber
  • 1 spsk. olivenolie til panden

Dressingen

  • 2 spsk (med top) peanutbutter
  • 2 spsk soja sovs
  • 2 spsk balsamico
  • 2 spsk vand
  • 1 tsk agavesirup

Knasende pastasalat

Kom broccoli og bønnepasta op i en gryde med kogende vand. Kog i 5 min. og hæld derefter vandet fra. Imens pastaen koger, varmes en pande med olie. Svits spinaten på panden til den er faldet sammen. Tilsæt så tomaterne og steg det hele i et par minutter. Kom bønnepasta, broccoli, tomater og spinat op i en skål, og kom herefter de friske sukkerærter og granatæblekerner deri.
Blend alle ingredienserne til dressingen sammen.

Top retten med friske sukkeræter, granatæblerne og hæld dressingen over.

Tip: Retten kan både bruges til frokost og aftensmad. Bønnepasta er virkelig en god måde at få proteiner i et måltid, hvis det skal gå hurtigt eller man gerne vil lave et vegetarisk måltid.

MK Nyhedsbrev



Tilmeld