Morgenmuffins
Det bliver nærmest ikke mere let og lækkert. Det hele kommer ned i muffinforme og ind i ovnen og vupti – så er der lækre morgenmuffins! Og hvis du har en ekstra doven dag, så kan du bruge de grøntsager, som du køber i supermarkedet, som allerede er skyllet og hakket. Nemt, ikke?
Muffins
- 1/4 stk. squash
- 1 stk. gulerod
- 1/2 stk. rød peberfrugt
- 10 stk. æg
- 1 tsk. salt
- 1/2 tsk. peber
- 10 skive kalkunbacon
1. Tænd for ovnen på 175 grader varmluft
2. Skær grøntsagerne i mindre stykker
3. Pisk æggene sammen med krydderierne, og vend grøntsagerne i æggeblandingen
4. Beklæd indersiden af muffinformene med bacon, og hæld derefter massen i (hvis dine forme ikke er så store, skal du med stor sandsynlighed bruge 12 forme, og dermed 2 ekstra stykker bacon)
5. Bag dem i ovnen i ca. 30 minutter. Så er der morgenmuffins!
Tip
Muffinsene kan fryses. Spis 2 muffins til din morgenmad sammen med 1 portion fedtkilde og 1 stk. frugt eller lidt ekstra grøntsager.