Dessert og sødt

Limetærte

Det lyder lidt mystisk med en kage hvor der er avocado i. Men den er god nok og den smager møg godt. Du kan også lave tærten i små muffinforme i stedet og servere dem som små kager. Den er rig på umættede fedtsyrer fra avocadoerne og jern fra dadlerne. Med andre ord en sød kage som er fyldt med gode næringsstoffer.

Average rating 4.7 / 5. Vote count: 9

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.7 9
10 person

Bund

10 person

Cremen

10 person

Pynt

  • 1 stk. lime, økologisk (kan udelades)

1. Tænd for ovnen ved 175 grader.

2. Spred pekannødderne ud på en bageplade, og bag dem i ovnen i 10 min. Lad dem køle af.

3. Læg bagepapir i bunden af en springform (ca. 25 cm diameter), og smør formen med kokosolie.

4. Kør alle ingredienser til bunden sammen i en foodprocessor, og pres bunden ud i springformen.

5. Blend alle ingredienserne til fyldet til en ensartet fløjlsblød masse. Smag til med stevia eller agavesirup.

6. Fordel fyldet på bunden og sæt kagen i fryseren i 2 timer.

7. Pynt med friske limeskiver.

Tip

Vaniljepulver kan udelades – det er hamrende dyrt for tiden!

Du kan også peppe denne kage op med bananer i stedet for avocadoer. Så skal du bruge 4 bananer. Kagen kan fryses og spises senere, men husk at skære den i de stykker/den mængde du ønsker, da den er umulig at dele, når den er frossen.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld