Muffins a la bananpandekager
Disse muffins a la banankager smager himmelsk og er blodsukker-venlige. Du kan også bruge dem som dessertkager ved at tilføje 85% chokolade, kokosflager eller nødder til dejen. Små lækkerbiskner.
Muffindej
- 3 bananer
- 150 g blandede nødder
- 1/4 tsk. tørret rosmarin
- 1/4 tsk. kardemomme
- 1/4 tsk. kanel
- 1 spsk. honning
- 1 drys salt
Sådan gør du :
1. Tænd ovnen på 175 grader, varmluft.
2. Kom alle ingredienserne til dine muffins op i en blender eller foodprocessor, og kør det hele til en ensartet masse. Fordel muffindejen i 9 muffinforme.
3. Bag dine muffins i ovnen i 15-20 minutter. Spis en muffin a la bananpandekager som et snackmåltid.
Tip:
Lav evt. dobbeltportion, og frys er par poser ned med muffins. Så kan du altid tage en portion op, og du har sunde snacks til et par dage.
Du finder et kæmpe udvalg af opskrifter på sunde snacks i MK Universet. Alle snacks er lavet uden raffineret sukker. Få også det store overblik over alle sunde opskrifter.