02. januar 2019

H&M x MK samarbejde

Jeg håber, du er kommet dig over dine tømmermænd og havde en hyggelig 1. januar i går. Det er altid sådan en lidt mærkelig dag. Enten kan den være hamrende hyggelig, eller også kan man være i et lidt mystisk humør, fordi der nu venter et nyt år for ens fødder. Og det kan jo altså være lidt angstprovokerende.

Her hos mig starter året med at offentliggøre et samarbejde, jeg er meget glad for. Jeg er gået sammen med H&M for at få dig inspireret til et sundere 2019. Og noget af det, der kan inspirere, er nyt træningstøj. Jeg har valgt mine favoritter fra deres sportskollektion. Dem kan du finde i din lokale H&M hvis det er en af de butikker der har træningssektion. Der hænger et skilt med ‘Michelle Kristensen’ rundt om det træningstøj, som jeg er ekstra fan af.
Hop ned i butikken og tjek dem ud. Så kan vi være twins til træning, vuhu!

Du kan også få 15% på træningskollektionen ved at vise mit nyhedsbrev nede i butikken. I det finder du også linket til H&M app’en. Den indeholder nemlig en konkurrence inde under deres H&M Club, hvor du kan vinde en MK online camp og private sessioner med mig.

Du finder MK’s Nyhedsbrev med rabat her. Husk du også kan tilmelde dig det, hvis du ikke allerede er på listen. Det kan du gøre her (scroll helt ned på siden. Så kommer der tilmeldingsboks).

Ha´en rigtig dejlig 2. januar. Spis en hulens masse grøntsager og husk, at vi hver dag giver sunde fifs på instagram i hele januar – både på MK Universet profilen og på min Michelle Kristensen profil.

Lad os træne sammen i januar og resten af 2019….nu i ens tøj. I LIKE :)!
Xx Michelle