17. aug 2019 Træning

Kom i form for 130 kroner

Reklame for NETTO

Netto mener åbenbart, at vi skal have sved på panden og strammet balderne op efter sommerens mange festlige arrangementer og sjusser. Okay så! I denne uge finder du nemlig en hulens masse træningsudstyr, træningstøj og – godt nok i en helt anden boldgade – også en ret så smart avocado-udstikker.

I dag skal det ikke handle om avocado eller træningstøj. Det skal handle om, hvordan du kan peppe din hjemmetræning op med nyt træningsgear og få en effektiv træning i hus på bare 20 min (inkl. 5 min opvarmning) og for 130 kr.
Al træningsgrej på billedet her (på nær træningsmåtten) kan du få i Netto fra lørdag den 17. august og frem. Dog er der et begrænset parti på de forskellige produkter.

Sådan udfører du programmet
Du starter med at lave 5 min. opvarmning, hvor du enten løber en lille tur, sjipper, laver nogle korte udstræk, laver sprællemand o.a. som kan få kroppen i gang. Så er du klar til selve programmet.

Du skal udføre hver øvelse i 30 sekunder. Du holder først en pause efter en hel runde (alle 6 øvelser) er gennemført. Derefter holder du 60 sek. pause, inden du er klar til at starte på en ny runde. Du skal gennemføre 4 runder i alt og er dermed færdig med styrkeprogrammet efter 20 min. Så fyr op for musikken og sæt i gang!

1. Træk til bryst
Fokusér på at holde skuldrene nede, albuerne tæt ind til kroppen og stå oprejst. Jo længere du gør elastikken, jo hårdere bliver øvelsen.

2. Squat med udræk
Fokusér på at holde kroppen oprejst, hold vægten på hælene og pres knæene ud af. Når du kører vægten væk fra kroppen, så skal du tænke på at holde skuldrene nede og spænde i maven.

3. Sailor
Fokusér på at holde din rygsøjle så lang som mulig. Du må ikke krumme for meget i ryggen. Jo strammere elastikket er, jo lettere er øvelsen og derfor er denne maveøvelse også genial, fordi du let kan ændre på hårdheden.

4. Bennedsænk
Fokusér på at presse bolden let med hænderne under hele øvelsen (eller hårdt hvis du har overskud til det). Samtidig sænker du et ben ned ad gangen og kører det så langt ned mod jorden, som du kan. Hvis du begynder at svaje i lænden, så skal du ikke køre benet så langt ned.

5. Bro med benløft
Fokusér på at presse bolden sammen med dine knæ, så du aktiverer musklerne i inderlårene. Pres hoften så højt op som muligt. Når du skiftevis løfter et ben fra jorden, så tænk på at holde hoften så stille som mulig. Jo mindre den bevæger sig, jo bedre.

6. Lændeløft
Fokusér på at løfte overkroppen op via din lænd og ikke dine balder (de vil dog arbejde). Lav elastikken stram, så du bruger dine rygmuskler ekstra meget. Øvelsen er også god til os, der sidder meget foran en computer, da det løsner op i skulderleddet.

Hvis du er til denne træningsform, kan jeg også anbefale dig at prøve Tabata.

Voilá! Så får du ikke mere for den 25-øre. Rigtig god træning!

Xx Michelle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

MK Nyhedsbrev



Tilmeld