I dag skal du have opskriften på en lille lækkerbisken af en snack. Nemlig mælkesnitter
Opskriften minder utrolig meget om den populære mælkesnitte, der ligger på køl i supermarkederne. Og hvem har ikke snacket sådan en i farten? 😇
Må vi præsentere dig for MK’s mælkesnitter! 🤎🤍🤎
Psst! Fordi vi ikke kan få nok af forskellige varianter af sunde snacks, der er blodsukker-venlige.
Opskriften på MK’s mælkesnitter
12 stk.
Ingredienser
Bund:
4 æg
2 store bananer eller 3 små
3 spsk. kakaopulver
2 spsk. havregryn
1 spsk. FiberHUSK
1 tsk. bagepulver
1 knivspids salt
Creme:
225 g skyr uden smag
150 g mascarpone
2 spsk. flydende honning
Saft og skal fra ½ lille øko-citron
¼ tsk. vaniljepulver
Tjek MK’s råvareindeks ud, hvor du kan læse om alle råvarerne.
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 175 grader, varmluft.
Kom alle ingredienserne til bunden i en blender, og kør det sammen til en ensartet masse.
Fordel dejen på en beklædt bageplade, så den er ca. en halv centimeter tyk. Bag dejen i 10-15 minutter, og lad den køle af.
Halver bunden på midten, så du får to lige store firkantende bunde. Rør alle ingredienserne til cremen sammen, og smør den ud på den ene bund. Kom den anden bund ovenpå, og stil den på køl i mindst 1 time, før den skal spises.
Skær 12 rektangulære MK-snitter ud af bunden – de kan holde sig på køl i 3-4 dage.
Nyd en mælkesnitter, når den er kold. 😋
MK principperne:
1 portion (1 stk.) svarer til: ¼ knytnæve protein (æg og skyr), 1/3 portion fedtkilde (mascarpone) og 1/3 stk. frugt (bananer, havregryn og honning).
16 svar på “MK’s mælkesnitter”
Super opskrift den glæder jegmig til at prøve.
Her kan børnebørnene godt være med.
Det er dejligt at høre! 😀 Og god idé med børnebørnene 🙂
Sikke en lækker opskrift. Kan de mon fryses?
Hej Julie 🙂 Jeg har ikke prøvet at fryse dem, men jeg tror sagtens, at man kan. Det er lidt de samme ingredienser, som i rouladerne, og de kan godt fryses. Test det meget gerne af, og så må du endelig give en tilbagemelding, hvis det er 😀
Jeg har frosset dem. Lader en mælkesnitte tø lidt op, men ikke helt. Spiser den som en is. Det er virkelig lækkert👍😋🥰
Hej Jane 🙂 Det lyder møglækkert. Tak for tippet 😀
Har lige lavet dine mælkesnitter, synes desværre bare at min dej ikke er hævet nok op, faktisk tror jeg ikke engang den er halv så høj så dem på billede, har ellers bagt en del i mit voksenliv😂
Mener men er absolut ikke sikker, men har du på et tidspunkt langt en video op, hvor du laver mælkesnitter,? Har lige lavet 2 opgange dej den første gik helt galt den anden kunne bruges, men mangler højde på bunden. ( har husket bagepulver og æg samt alt det andet😅😂)
Hej Joan, jeg har ikke lavet nogen video med mælkesnitterne. Måske det kommer 🙂 Hvis bunden ikke bliver høj nok, skal du ikke sprede den så meget ud på bagepladen. Den skal ikke fylde hele pladen. Pøj pøj med det 😀
Super nem og dejlig opskrift 👍🏼 men er drt rigtigt, at jeg ikke kan finde opskriften i app’en?
Og fungere kanon som is, eller når den tør op i ungernes madpakke 🤩
Hej Jannie 🙂 Hvor er det dejligt at høre. Opskriften på mælkesnitter kommer på app’en i løbet af april 🙂
De smager syndigt godt, serveret på en pæn tallerken med jordbær skåret i skiver, lidt blåbær, spist med kagegaffel 😁🤤
Hvor er det dejligt at høre! Det lyder både pænt og møglækkert 😀
Lige et spørgsmål: hvad er grunden til, der ikke er lidt Stevia i dejen? Er det det med, at du siger, man skal afvænne sig med at spise for søde sager? Mvh Tina
Og yes, ang. Stevia – det er fordi, dejen er sødet med banan. Men du kan sagtens tilføje lidt Stevia, hvis du gerne vil have, at mælkesnitterne skal være sødere 🙂
Jeg kan ikke finde bønnepasta i butikkerne. Kan du oplyse mig hvor jeg kan købe dem. Har forsøgt i Rema, Bilka, Føtex, netto men de har dem ikke😂
Du kan købe det i de fleste supermarkeder, så du må lige på jagt igen 😀