Foredrag

Jeg har holdt foredrag siden 2013. For alt fra 500 ledere på Fyn, 1000 indbyggere i Vejen, 600 ansatte i Lego til 50 ansatte i Sydbank. Jeg har kørt flere virksomheders (bl.a Rigshospitalet og Netto) ansatte igennem en 4-ugers MK camp og hjælper derudover fødevarevirksomheder med at slå sig bedre fast på sundhedsmarkedet. Her handler det om, hvad de skal tilføre af ingredienser i en fødevare, for at den bliver holdbar og troværdig overfor forbrugeren samt, hvordan de kan markedsføre deres produkter.

Efter at have haft over 12.000 kvinder – primært i alderen 25-45 år i mine hænder – har jeg en stor indsigt i, hvad denne målgruppe efterspørger og ikke vil have, hvordan de inspireres og hjælpes til en sundere hverdag. Samarbejder à la disse har jeg blandt andet lavet med Rynkeby og Schulstad.

Skal din virksomhed have besøg?
Hvis du er interesseret i at booke mig til et foredrag, så skriv en mail. Jeg tilbyder disse, men vender og drejer også mine foredrag, så de passer til dig og din arbejdsplads. Hvis du som bibliotek eller anden forening ønsker at holde et åbent foredrag, hvor danskerne kan komme og blive inspireret, så er dette også muligt.

Bliv klogere på MK principperne her eller se billeder af seje MK-campere, der har opnået et flot vægttab.

Mine mest bookede foredrag

Fra underskud til overskud – performance kræver sundhed

  • Michelle Kristensen er sundhedsekspert og iværksætter og har de sidste mange år knoklet for at få hendes virksomhed til at vokse, inspirere danskerne til en sundere livsstil og selv leve op til alle kravene, der har med high performance og sundhed at gøre. Efter endelig at have fået sin virksomhed op at køre på den store bølge med succes og mange spændende projekter, sagde hjernen en dag fra efter at have kørt med 120 km/timen over alt for lang tid. Det resulterede i, at Michelle måtte tage sin egen medicin; ændre sit arbejdsflow, spise sundt, finde tid til at træne – i det hele taget finde balance i hverdagen og dermed sikre sit velvære for igen at blive en god leder, iværksætter, inspirator og veninde.
  • Foredraget ”Fra underskud til overskud – performance kræver sundhed” tager udgangspunkt i den arbejdskultur og hverdag, vi er underlagt, og hvor meget det spiller ind, at vi lever sundt for at kunne performe hver eneste dag, nedsætte risikoen for stress samt lære at prioritere os selv før alle andre.
  • Du får gode råd til, hvordan din hverdag bliver sjovere med mere overskud og færre løftede pegefingre.

Mission sund

  • Sunde mennesker er gladere mennesker med langt mere overskud, energi og gåpåmod i hverdagen. Sådan lyder sundheds- og ernæringsekspert Michelle Kristensens hovedbudskab i dette topmotiverende og underholdende foredrag, hvor hun bl.a. trækker på sin brede praktiske og teoretiske erfaring.
  • Med konkrete eksempler og pædagogiske forklaringer viser hun, hvordan deltagerne selv med mindre ændringer i forhold til kost, motion og træning kan give livsglæden et kæmpe løft. Hun udfordrer de dårlige undskyldninger, og hun står gerne på mål for det budskab, at mennesker med sundere vaner også er mere effektive, produktive og har en langt højere trivsel.
  • Undervejs i foredraget får deltagerne kendskab til en række af de lavpraktiske anvisninger og øvelser, Michelle Kristensen også anvender på sine meget populære MK Bootcamps, som har været med til at manifestere hende som en af Danmarks absolut førende sundheds- og ernæringseksperter

Mission Sund arbejdsplads  –  om sundhed, trivsel og arbejdsglæde

  • Sunde medarbejdere er samtidig gladere medarbejdere med langt mere overskud, energi og gåpåmod i hverdagen. Sådan lyder sundheds- og ernæringsekspert Michelle Kristensens hovedbudskab i dette top-motiverende og underholdende foredrag, hvor hun bl.a. trækker på sin brede erfaring fra sit sundhedsskabende arbejde hos en lang række danske og internationale arbejdspladser.
  • Sundhedspolitikker, fitness i kælderen og frugt i kantinen er gode initiativer, men de gør ikke arbejdet alene. Sundhed på arbejdspladsen tager ifølge Michelle Kristensen altid udgangspunkt i den enkelte medarbejder, som skal føle sig motiveret og kunne se fordelene i at træffe de sundere valg. Michelle giver deltagerne et indblik i fordelene.
  • Med konkrete eksempler viser hun, hvordan medarbejdere selv med mindre ændringer på vanerne – både i forhold til kost, motion og træning – kan give arbejdsglæden et kæmpe løft. Samtidig er hun heller ikke bleg for at udfordre de dårlige undskyldninger, og hun står gerne på mål for det budskab, at medarbejdere med sundere vaner også er mere effektive, produktive og i sidste ende mere værdiskabende.
  • Undervejs i foredraget får deltagerne kendskab til en række af de lavpraktiske anvisninger og øvelser, Michelle Kristensen også anvender på sine meget populære MK Bootcamps, som har været med til at manifestere hende som en af Danmarks absolut førende sundheds- og ernæringseksperter.

MK NyhedsbrevTilmeld
MK Universet appen MK Universet appen MK Universet appen