Dessert og sødt

Æblekage

Du må love mig, at du prøver denne æblekage, hvis du i forvejen er stor fan af en kage fyldt med æbler og marcipan. MUMS!

Average rating 4.8 / 5. Vote count: 5

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.8 5
12 personer

Bund i æblekagen

Marcipan

Andet

1. Rør skyr og æg sammen og kom herefter de resterende ingredienser i skyrblandingen og rør det hele sammen til en ensartet masse.

2. Lad dejen stå og hvile i minimum 10 minutter.

3. Smør et ildfast tærtefad med smør. Pres dejen ned i tærteformen og op ad siderne. Hvis du synes der er for meget dej, så laver du en lille bolle af den overskydende dej.

4. Rør alle ingredienserne til marcipanen sammen. Rul enten marcipanenflad mellem 2 stykkerbagepapir eller pres kugler af marcipan flad mellem dine hænder, og placér dem i bunden oven på skyrbolledejen.

5. Skær æblerne i tynde skiver og placér æblestykkerne som du ønsker ovenpå marcipanen.

6. Bag tærten i 25-30 minutter ved 175 grader, varmluft. Spis evt. kagen med creme fraiche til.

MK principperne 
Dette er et nydelsesmåltid.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld
MK Principperne MK Principperne MK Principperne