Aftensmad

Æggekage

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
4 person

Æggekage

  • 8 stk. æg
  • 1/2 dl mælk
  • 1 tsk. salt
  • peber
  • 10 stk. cherrytomater
  • 4 håndfuld frisk spinat
4 person

Tilbehør

  • 20 skive sprødstegt bacon
  • gnavegrønt

1. Start med at stege din bacon sprød på den pande, der også skal bruges til æggekagen.

2. Pisk æg, mælk, salt og peber godt sammen. Skær tomaterne over, og hak spinaten groft. Kom tomater og spinat ned i æggemassen.

3. Varm panden med baconfedt op ved middelvarme, kom æggemassen på panden, og lad det stege til massen er fast hele vejen igennem – det kan tage op til 30 minutter. Du kan efter ca. 5 minutter komme låg på panden, så går det nemlig hurtigere. Du kan evt. også komme panden i ovnen ved 175 grader i ca. 15 minutter – husk at panden skal kunne tåle at komme i ovnen. Æggekagen er færdig, når æggemassen er fast.

4. Servering: Spis æggekagen med bacon og gnavegrønt.

Det børnevenlige twist

Server 1 skive rugbrød sammen med æggekagen.

 

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld