Aftensmad
Alt-i-en-gryde
2 person
Alt-i-en-gryde
- 1 stk. rød peberfrugt
- 1 stk. stor sød kartoffel
- 200 g broccoli
- 2 stk. forårsløg
- 3 fed hvidløg
- 1 1/2 spsk. olivenolie
- 2 stk. torskefilet (af 125 g stk.)
- 1 håndfuld frisk timian
- 1/2 tsk. salt
- 1 knsp. peber
- 1 1/2 dl letmælk
2 person
Topping
- 4 spsk. skyr
- 25 g mayonnaise
- 1 tsk. akaciehonning
- 1 spsk. dijonsennep
- 1/2 fed hvidløg
- 1 knsp. salt
1. Sæt ovnen på 175 grader varmluft
2. Skær alle grøntsagerne ud i den ønskede størrelse. Den søde kartoffel skal dog skæres i forholdsvis små stykker for at nå at blive mør. Kom olien i et ildfast fad – gerne et med et låg på.
3. Læg torskefilerne ned i gryden, kom krydderierne på torsken og derefter grøntsager ovenpå. Hæld til sidst mælken over.
4. Sæt fadet i ovnen i 30-40 minutter.
5. Rør alle ingredienserne til dressingen sammen og servér den til alt-i-en-gryden.