Aftensmad Frokost

Alt i én minipizza

Der er noget skønt ved, at gøre tingene lettere for sig selv. Det har jeg gjort i denne opskrift på minipizza. Jeg har smidt stort set hele molevitten ned i dejen, så du på den måde får en pizzadej, hvor fyldet er i. Ja det er måske lidt gakket, men det ændre ikke på, at de smager virkelig godt.  Her får du opskriften på mine alt i én minipizzaer, som både er noget for store og små. De er geniale til aftensmad, frokost, madpakken, køreturen… You name it!

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 4

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 4
4 personer/8 stk
4 personer/8 stk

Fyld

1. Tænd ovnen på 175 grader varmluft.

2. Skær kyllingefileten i mindre stykker. Kom olie på en pande, og steg kyllingestykkerne i 6-8 min. Krydr med cayennepeber, paprika og salt.

3. Kør blomkål i foodprocessoren til små fine stykker. Bland blomkål med æg, fiberHUSK, mandelmel og salt.

4. Skær peberfrugten i mindre stykker, og kom dem i blomkålsblandingen sammen med kyllingestykkerne.

5. Form 8 minipizzaer på en bageplade med en ske. Drys med timian  og revet mozzarella, og bag pizzaerne i ovnen i 15 min. Lad dem køle helt af.

6. Rør tomatpuré sammen med krydderier, og smør det på pizzaerne. Striml squash i en spirali, læg den mellem to pizzaer, eller spis pizzaerne med grøntsagsstænger til.

Tip
Du kan undlade squash og komme friske tomater og rucola i i stedet. Det gør det endnu lettere at lave måltidet.
Pizzaerne kan fryses.

MK principperne
1 portion (2 stk) svarer til:
1 knytnæve protein (kylling og æg), 1/8 portion fedtkilde (olivenolie) og grøntsager.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld
MK Principperne MK Principperne MK Principperne