Aftensmad

Kålkaos – den originale

Average rating 4.3 / 5. Vote count: 30

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.3 30
2 portion

Kålkaos

2 portion

Topping

1. Skær løget i mindre stykker, og knus hvidløget. Kom olie på panden/wokpanden, og varm den op til middelhøj varme.

2. Sund version. Kog kartofler indtil de er møre.

3. Kom løg og hvidløg på, og steg stykkerne i 2-3 minutter. Kom herefter oksekød og chili på, og steg i 3-4 minutter.

4. Kom tomatpuré i, og drys med salt og peber.

5. Skær spidskål i tynde strimler, og kom dem på panden sammen med fløden. Steg det hele i 5 minutter, og vend undervejs.

6. Hak bredbladet persille, og skær tomaterne i mindre stykker. Kom grøntsagerne på retten som en frisk topping.

7. Sund version: Spis kartofler til retten.

Tip

Du kan altid skifte det hakkede oksekød ud med hakket svinekød, kyllingekød eller plantefars.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld
MK Universet appen MK Universet appen MK Universet appen