Aftensmad

Aubergine med rosmarin- og fetadressing

Auberginer smager bare alt for godt. Bagte, grillede, stegte – de smager bare godt! I denne opskrift skal du servere dem sammen med en frisk rosmarin- og fetadressing, som oser af sommer og smager skønt af ost og krydderurter. En rigtig lækker kombi i mine øjne!

30 minutter

Average rating 4.7 / 5. Vote count: 3

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.7 3
Italy
2 personer

Auberginer

Dressing

Pynt

  • Krydderurt efter eget valg

1. Tænd for ovnen på 175 grader varmluft.

2. Skær aubergine i tynde strimler, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir.

3. Dryp olivenolie over, og krydr med salt og peber. Bag auberginerne i ovnen i ca. 20 min. (de er færdige, når de er bløde, og det kan afhænge af, hvor tykke de er).

4. Rør skyr, feta og finthakket rosmarin sammen i en skål. Smag dressingen til med salt.

5. Skær pæren i skiver, og bland hele molevitten sammen.

MK principperne
1 portion svarer til:
1/4 knytnæve protein (skyr), ½ portion fedtkilde (olivenolie og feta), ½ stk. frugt (pære) og grøntsager.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld
MK Principperne MK Principperne MK Principperne