Aftensmad Frokost

Bønnebøffer

Jeg er stor fan af, at man nogle gange om ugen spiser et vegetarisk måltid. Det jubler miljøet over. Men jeg er også stor fortaler for, at kroppen stadig har brug for både fjerkræ, fisk og det røde kød i en fin balance. - Så vi sikrer, at vi får jern, zink, B12 og andre vigtige vitaminer, som er essentielle for kroppen. Men her får du inspiration til dage, hvor det hele skal være ekstra grønt.

Average rating 4.3 / 5. Vote count: 4

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.3 4
4 personer (8 bøffer, 2 til hver)

Bøffer

Til 4 personer

Fyld

  • Vælg det, du bedst kan lide af grøntsager
  • Jeg har brugt bolsjebeder, salatblade, rødløg, spirer og en hjemmelavet ketchup
  1. Tænd ovnen på 175 grader, varmluft.
  2. Kør alle ingredienser til bøfferne i en foodprocessor. Form 8 bøffer, læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i 25-30 min.
  3. Skær dine grøntsager i ønskede former. Lav en 'burger' som her, spis 2 bøffer til en salat eller servér bagte rodfrugter til.

Tip
Bøfferne kan fryses og du kan putte de krydderier i, du øsnker eller skifte kidneybønnerne ud med andre bønner eller kikærter.

MK principperne
1 knytnæve protein (kidneybønner og æg), 1 lille portion fedtkilde (soltørrede tomater og feta) og grøntsager.

MK Nyhedsbrev



Tilmeld
MK Principperne MK Principperne MK Principperne