Aftensmad Frokost

Bønnebøffer

Jeg er stor fan af, at man nogle gange om ugen spiser et vegetarisk måltid. Det jubler miljøet over. Men jeg er også stor fortaler for, at kroppen stadig har brug for både fjerkræ, fisk og det røde kød i en fin balance. Så vi sikrer, at vi får jern, zink, B12 og andre vigtige vitaminer og mineraler, som er essentielle for kroppen. Men her får du inspiration til de dage, hvor det hele skal være ekstra grønt.

Average rating 4.1 / 5. Vote count: 10

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.1 10
4 person

Bøffer

  • 400 g kogte kidneybønner
  • 80 g soltørrede tomater
  • 80 g feta
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk. frisk timian
  • 1 stk. æg
  • 1 stk. løg
  • 1 håndfuld persille
  • 1 tsk. fiberhusk
  • salt (smag til)
  • peber (smag til)
4 person

Fyld

  • vælg det du bedst kan li´ af grøntsager. jeg har brugt bolsjebeder, salatblade, rødløg, spirer og en hjemmelavet ketchup.

1. Tænd ovnen på 175 grader, varmluft.

2. Kør alle ingredienserne til bøfferne i en foodprocessor.

3. Skær dine grøntsager i ønskede former. Lav en "burger" som her, spis 2 bøffer til en salat eller servér bagte rodfrugter til.

Tip
Bøfferne kan fryses og du kan putte de krydderier i, du ønsker eller skifte kidneybønnerne ud med andre bønner eller kikærter.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld