Aftensmad

Bagt laks med rodfrugter

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
1 person

Laks

  • 1 stk. laksefilet
  • 1/2 stk. lime, i skiver
  • salt (smag til)
  • peber (smag til)
1 person

Rodfrugter

  • 300 g rodfrugter (vælg fx gulerødder, pastinak og rødbeder)
  • 1/2 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. frisk timian
  • 1/4 tsk. salt
1 person

Dyppelse

1. Tænd ovnen på 175 grader, varmluft.

2. Skræl rodfrugterne og skær dem i størrelse som fritter. Kom olie og timian derover og bag dem i ovnen i 30-40 minutter.

3. Kom laksen på en bageplade eller i et ildfast fad. Drys med salt og peber, og kom limeskiver på laksen. Bag laksefileten i ovnen sammen med rodfrugterne de sidste 12-15 min.

4. Spis rodfrugter og laks sammen og dyp i creme fraiche og sød chilisauce.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld