Brød & pandekager

Bananbrød

Din nye sundere kage til hverdagen.

Average rating 4.2 / 5. Vote count: 5

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.2 5
8 skiver

Bananbrød

1. Tænd ovnen på 175 grader, varmluft.

2. Mos bananerne. Kom æg, kokosolie og honning derved og pisk hele molevitten sammen.

3. Kom herefter de resterende ingredienser deri og kør dejen tilen ensartet masse.

4. Kom dejen i en brødform. Jeg har brugt en brødform, der er 23 cm lang og 13 cm bred.

5. Halvér en banan på langs og tryk blidt de 2 halve bananer ned i dejen. Bag bananbrødet i 30-40 min. Lad brødet afkøle.

Tip
Brødet kan fryses, men husk at skære det i skiver inden, så du hurtig kan tage en skive op af fryseren.

MK principperne
1 skive svarer til en eftermiddagssnack inden træning. Så du kan spise denne inden du skal træne som et komplet eftermiddagssnack, hvor du ikke skal tilsætte mere, da brødet er rig på fedt og kulhydrater.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld
MK Principperne MK Principperne MK Principperne