Brød Snacks

Bananbrød

Average rating 3.8 / 5. Vote count: 8

No votes so far! Be the first to rate this post.

3.8 8
9 person

Bananbrød

  • 3 stk. bananer
  • 2 stk. æg
  • 1 spsk. akaciehonning
  • 1 spsk. olivenolie
  • 100 g havregryn
  • 1 tsk. kanel
  • 1/2 tsk. kardemomme
  • 1 tsk. natron
  • 1/4 tsk. salt
9 person

Topping

  • 1 stk. banan (kan udelades)
9 person

Tilbehør

  • 10 stk. nødder

1. Tænd ovnen på 175 grader, varmluft.

2. Kom alle ingredienserne ned i en foodprocessor, og kør det sammen til en ensartet masse.

3. Kom dejen i en lille brødform, der er cirka 23 cm lang og 13 cm bred. Halvér en banan på langs, og kom den forsigtigt ned i dejen, så overfladen på bananen er synlig.

4. Bag brødet i 30-35 min, og lad det køle af. Skær brødet ud i 9 skiver.

5. Servering: Spis en skive bananbrød sammen med 10 nødder, og drik en god kop kaffe eller te til.

Det børnevenlige twist

Ingen ændringer her.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld