Morgenmad

Bananpandekager

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
2 person

Bananpandekager (8 stk.)

  • 4 stk. æg
  • 2 stk. banner (godt modne)
  • 1/2 spsk. fiberhusk
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1/2 tsk. kanel
  • 1 spsk. kokosolie til stegning
2 person

Topping

  • 3 spsk. peanutbutter

1. Blend æg, bananer, FiberHUSK og kanel sammen.

2. Tilsæt 1 dl havregryn og 2 spsk. mælk i halvdelen af dejen, og steg i alt 8 pandekager i kokosolie eller smør.

3. Servering: Spis 4 pandekager sammen med 1½ spsk. peanutbutter.

Tip
Vælg en peanutbutter uden sukker og palmeolie, gerne en der udelukkende er lavet af jordnødder og salt. Hvis der er pandekager i overskud, så gem dem gerne til en snack senere på dagen.

Det børnevenlige twist

Havregrynsversionen, så der ryger lidt flere kulhydrater ned.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld