Frokost

Bønne-klapsammen med avocado

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
2 person

Bønne-klapsammen, 2 stk.

  • 230 g kogte sorte bønner
  • 2 stk. æg
  • 1/2 spsk. fiberhusk
  • 1/2 tsk. salt
  • 1/2 spsk. olie til panden
2 person

Fyld

  • 1 stk. avocado
  • 2 håndfuld feldsalat
  • 1 stk. tomat, i skiver
  • salt (smag til)
  • peber (smag til)
  • 4/24 stk. saft og skal fra økologisk citron
  • 2 skive rødløg
2 person

Tilbehør

  • gnavegrønt

1. Kom alle ingredienserne til bønne-klapsammen i en foodprocessor og kør det sammen. Der må gerne stadig være lidt struktur i dejen, så du ikke kører det helt til plukfisk.

2. Smelt smør på panden. Kom det halve af dejen på panden og bred dejen ud, så den bliver tyndere. Steg bønnebrødet på panden i 5-8 min. ved middelvarme. Vend undervejs.

3. Skær bønnebrødet halvt over.

4. Skær avocado i skiver og kom feldsalat, avocado, tomat, salt og peber på den halve del af bønne klapsammen.

5. Kom herefter den anden halvdel over fyldet. Hvis du ønsker at peppe maden lidt mere op, så kom citron samt rødløg i din klapsammen.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld