Aftensmad

Bønneomelet med sød kartoffelhummus

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
2 portion

Bønneomelet

2 portion

Hummus

2 portion

Topping

1. Skræl de søde kartofler, og skær dem i mindre stykker.

2. Læg dem i koldt vand i en gryde, og kog dem i ca. 25 minutter. De er kogt, hvis de slipper, når du stikker en gaffel i dem.

3. Skræl guleroden, skær den i mindre stykker, og kom dem i en foodprocessor sammen med resten af ingredienserne til omeletten. Kør det hele til en ensartet masse.

4. Kom olie på en varm pande. Når olien er varm, hælder du halvdelen af omelet-massen på panden.

5. Steg omeletten i 10-12 minutter ved svag varme, til den har sat sig. Vend den, og steg den færdig på den anden side.

6. Kom alle ingredienserne til din hummus i en foodprocessor, og kør dem til en ensartet masse.

7. Steg den anden omelet.

8. Skær kinaradisen eller agurk i mindre stykker, og hak persillen.

9. Anret bønneomeletterne på to tallerkner, læg hummus ovenpå, og drys med persille og kinaradise eller agurk.

MK Universet

MK Universet appen MK Universet appen MK Universet appen