Morgenmad

Mættende morgenvafler

Du kan lave dem søde med hokkaidogræskar og honning. Eller komme banan i for ekstra sødme. Du kan også lave dem til salte vafler, der er geniale til aftensmaden med laks og avocado ovenpå. Og sidst men ikke mindst kan du komme en klat skyr ovenpå og drysse med frugt til en overdådig weekend morgenmad.

Average rating 4.4 / 5. Vote count: 5

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.4 5
10 stk.

Mættende morgenvafler

1. Tænd for dit vaffeljern.

2. Kom alle ingredienserne ned i din blender og kør ingredienserne sammen til en ensartet masse.

3. Kom herefter lidt fedtstof på dit vaffeljern og derefter en stor klat dej derpå. Jeg har brugt et belgisk vaffeljern, så vær OBS på, at hvis du bruger et vaffeljern, som laver hjerteformede vafler, så får du ikke 10 stk.

4. Bag (eller siger man, at man steger, når det er i et vaffeljern??) vaflerne i 2-3 min og voilá – så er der vafler.

5. Spis dem med marmelade, skyr eller bær på eller hvad du lige har lyst til.
De kan fryses.

Opskrift på blåbærsmoothie-bowl findes her.

MK principperne
2 vafler svarer til: 1 knytnæve protein (æg og kikærter), 1/4 portion fedtkilde (olie til vaffeljern), 1 stk frugt (banan, havregryn og honning), grøntsager (spinat).

MK Nyhedsbrev



Tilmeld
MK Principperne MK Principperne MK Principperne