Brød Frokost Pandekager

Broccolibrød

Average rating 3.8 / 5. Vote count: 6

No votes so far! Be the first to rate this post.

3.8 6
8 stk

1. Tænd ovnen på 175 grader, varmluft.

2. Kør broccoli til helt små stykker i foodprocessoren. Kom herefter de resterende ingredienser i, og kør det hele sammen.

3. Fordel massen i en firkant på en beklædt bageplade og bag den i 15-20 minutter. Når brødet er kølet af, skærer du det ud i 10 firkanter.

4. Spis pr. portion 2 stk. broccolibrød toppet med 1/2 knytnæve valgfri proteinkilde, 1 portion fedtkilde og grøntsager. Så får du et komplet MK-måltid.

5. Brødene kan opbevares på i køl i 3-4 dage, og de kan fryses.

Tip

Vær obs på, at 2 stk. broccolibrød indeholder 1/2 knytnæve protein. Så hvis du erstatter broccolibrød med rugbrød, skal du have lidt ekstra protein til dit måltid.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld
MK Universet appen MK Universet appen MK Universet appen