Brød Frokost Pandekager

Broccolibrød

Average rating 3.7 / 5. Vote count: 10

No votes so far! Be the first to rate this post.

3.7 10
8 stk

1. Tænd ovnen på 175 grader, varmluft.

2. Kør broccoli til helt små stykker i foodprocessoren. Kom herefter de resterende ingredienser i, og kør det hele sammen.

3. Fordel massen i en firkant på en beklædt bageplade og bag den i 15-20 minutter. Når brødet er kølet af, skærer du det ud i 10 firkanter.

4. Spis pr. portion 2 stk. broccolibrød toppet med 1/2 knytnæve valgfri proteinkilde, 1 portion fedtkilde og grøntsager. Så får du et komplet MK-måltid.

5. Brødene kan opbevares på i køl i 3-4 dage, og de kan fryses.

Tip

Vær obs på, at 2 stk. broccolibrød indeholder 1/2 knytnæve protein. Så hvis du erstatter broccolibrød med rugbrød, skal du have lidt ekstra protein til dit måltid.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld